Kurum Adı : Tahir Ayşe Barutçuoğlu Ana Okulu
WEB Adresi : http://tabanaokulu.meb.k12.tr
Adres : Eski Cami Mah. Namık Kemal Sk. No19 Gölmarmara/Manisa

VİZYON
Mutlu,kendine güvenen,başarılı,sağlıklı,paylaşmayı bilen,sorun çözebilen,karar verebilen,öğrenmeyi bilen,sorumluluk,hoşgörü,yardımlaşma,dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek ve tüm mesleki gücümüzü çocuklarla birlikte çocuklar için kullanmak.

MİSYON
Özgün,yaratıcı,güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak,benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak,öğrenmeye ilgi uyandırmak, bilişsel,sosyal,dil, psikomotor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla;Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli değerlere sahip,kendi düşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR
2012 MONAMİ Pastel Boya Resim Yarışmasında 1 Bisiklet, 2 Madalya Kazandık 2013 MONAMİ Pastel Boya Resim Yarışmasında 3 Madalya Kazandık. 2014 MONAMİ pastel Boya Resim Yarışmasında 4 madalya kazandık. 2015 MONAMİ Pastel Boya Resim Yarışmasında 4 madalya kazandık.

Öğretmen Sayısı : 6
Rehber Öğretmen Sayısı : 1
Öğrenci Sayısı : 69
Öğretim Şekli : İkili öğretim
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 11.00-16.00 yarım gün 08.30-10.30 ders dışı etkinlik sınıfı
Derslik Sayısı : 5 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 1
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezindedir. İl merkezine uzaklığı 56 km. Akhisar´a 25 Km. Salihli´ye 38 Km.
Ulaşım : Akhisar Salihli arası işleyen sürekli servisler var.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : İlçe