TAHIR AYŞE BARUTÇUOĞLU ANAOKULU
Eski Cami Mah. Namık Kemal Sk. No19 Gölmarmara/Manisa

VİZYON

Mutlu,kendine güvenen,başarılı,sağlıklı,paylaşmayı bilen,sorun çözebilen,karar verebilen,öğrenmeyi bilen,sorumluluk,hoşgörü,yardımlaşma,dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek ve tüm mesleki gücümüzü çocuklarla birlikte çocuklar için kullanmak.

MİSYON

Özgün,yaratıcı,güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak,benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak,öğrenmeye ilgi uyandırmak, bilişsel,sosyal,dil, psikomotor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla;Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli değerlere sahip,kendi düşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

2012 MONAMİ Pastel Boya Resim Yarışmasında 1 Bisiklet, 2 Madalya Kazandık 2013 MONAMİ Pastel Boya Resim Yarışmasında 3 Madalya Kazandık. 2014 MONAMİ pastel Boya Resim Yarışmasında 4 madalya kazandık. 2015 MONAMİ Pastel Boya Resim Yarışmasında 4 madalya kazandık.
Öğretim Şekli :Tekli öğretim

Tekli öğretim

Giriş 10:00 Çıkış 15:00

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe merkezindedir. İl merkezine uzaklığı 56 km. Akhisar´a 25 Km. Salihli´ye 38 Km.

İlçe